TRINGU IM

Dalai Lama

FREKUENCAT

SUPORTI TEKNIK

KUJDESI NDAJ KLIENTIT

© 2019 Tring Europë - Platformë televizive    I   Të gjitha të drejtat e rezervuara    I   Zhvilluar dhe dizajnuar nga Blerim Gajtani