Aparatet-marrese-satelitore-baner

Paisjet

APARATI HD

TRING HDS2P

Mundësi inçizimi

,-

,-

EURO

 

CHF

MODULI CONAX

NEOTION CONAX PAIRING

,-

,-

EURO

 

CHF

KARTA SMART

TRING SMART KARTA

,-

,-

EURO

 

CHF

Specifikat

  Na kontaktoni per te bler T : +497161/9562227 M: /Wh/ Viber : +49176/42039677  WWWW.TRING-TV.EU FB: Tring EU 

© 2019 Tring Europë - Platformë televizive    I   Të gjitha të drejtat e rezervuara    I   Zhvilluar dhe dizajnuar nga Blerim Gajtani