OFERT GJIGANTE 

Kanalet*

Paisjet

Abonimi

Mundësi inçizimi*

PAKO PREMIUM

Abonim 12 Muaj+ Karta Smart + Aparati HD

47+ (shume prej tyre në HD)

 

119,-EURO

nga 259

Sporti*

12 Muaj 

Ne kete ofert do jene te perfshir edhe Kanalet:

TV Dukagjini & T7 & Alsat etje. 

                                                                Kushti i zbritjes:

> Behu Antar https://m.facebook.com/TringDigitalEu

> Sheno ne Statusin e fb_s : Unë jam pjes e Platformes Televizive me te madhe TRING , behu pjes edhe ti

    https://m.facebook.com/TringDigitalEu/

* Për përmbajtjen e paketës sportive në platformën Tring klikoni këtu.

* Lista e plotë e kanaleve Satelitore kohë pas kohe mund të ndryshoje klikoni këtu.

* Aparati Tring HDS2P posedon mundësin për inçizim për mes paisjeve eksterne siq janë: USB Memorje, Disk i ngurtë ekstern        me kapacitet minimal prej 64 GB.

* brenda 3 dite mund te ktheni duke paguar vetem sherbimet postale dhe kostot ansore prej 15€

© 2019 Tring Europë - Platformë televizive    I   Të gjitha të drejtat e rezervuara    I   Zhvilluar dhe dizajnuar nga Blerim Gajtani