top of page
3-6-12-aparati-kartasmart

OFERT Gjigante

                          Paguaj Abonimin 12 ose 3 Mujor + Smart kart dhe mer Aparatin falaz 

PAKETA KOMPLETE SATELITORE EXTRA

PËRZGJEDHNI ABONIMIN ME APARATIN HD

MË SHUMË KANALE

MË SHUMË CILËSI TRANSMETIMI

GJITHÇKA NË FORMATIN MPEG 4

                  Provo 2 dite e bindu edhe vete nga qualiteti i mir *

                  OFERT SPECIALE:                                                    OFERT SPECIALE:      

PAKO 
Abonim 3 Mujor + Aparati HD + Karta Smart

Abonimi

60+ (14 prej tyre në HD)

69,-
nga 99

EURO

 

PAKO 
Abonim 12 Mujor + Aparati HD + Karta Smart

60+ (14 prej tyre në HD)

159,
nga 199

EURO

PAKO 
Abonim 6 Mujor + Aparati HD + Karta Smart

6 Muaj

60+ (14 prej tyre në HD)

EURO

 

89,-
nga 159

Paisjet

Kanalet*

Sporti*

Mundësi inçizimi*

12 Muaj

3 Muaj

Aparati dhurat 

Pagesat qe hyjn nga ANGLIA, GREQIA ,ITALIA, NORVEGJIA, jan 5% me lire 

> Pasi te behet pagesa ju rikthehen 5% ne konton tuaj

* Për përmbajtjen e paketës sportive në platformën Tring klikoni këtu.

* Lista e plotë e kanaleve Satelitore kohë pas kohe mund të ndryshoje klikoni këtu.

* Aparati Tring HDS2P posedon mundësin për inçizim për mes paisjeve eksterne siq janë: USB Memorje, Disk i ngurtë ekstern    me kapacitet minimal prej 64 GB.

* brenda 2 dite mund te ktheni duke paguar vetem sherbimet postale dhe kostot ansore prej 15€

Tring Produktet

-----------------------------------------

Sherbimet

-----------------------------------------

Rreth Tring Europe

-----------------------------------------

Qendro ne kontakt

-----------------------------------------

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page