sateliti-eutelsat-baner

FREKUENCAT SATELITORE

EUTELSAT W3B 16.0 E

TP-1

Frekuenca      11400 MHz 
Symbol Rate  13846 Msym
Polarizim        Vertikal

TP-2

Frekuenca      11427 MHz
Symbol Rate  27500 Msym
Polarizim        Vertikal

© 2019 Tring Europë - Platformë televizive    I   Të gjitha të drejtat e rezervuara    I   Zhvilluar dhe dizajnuar nga Blerim Gajtani