PARTNERËT TRING EUROPË

Bota Press

Devas Skele

Devas Color 

HMS Stuckateur Betrieb

Hakifi

Radio Deqani

Disco Enjoy

 

Tring Europe nuk merr përgjegjësinë për përmbajtjen e web faqeve të partnerëve.

© 2019 Tring Europë - Platformë televizive    I   Të gjitha të drejtat e rezervuara    I   Zhvilluar dhe dizajnuar nga Blerim Gajtani