top of page
iptv-kujdesi

Tring, për të qenë më pranë jush dhe për t’ju ofruar një shërbim më të mirë dhe me cilësor ka vënë në dispozicion një staf profesional që ju përgjigjet të gjithë pyetjeve tuaja.

Ju mund te kontaktoni per te marre informacion mbi ofertat e fundit, kanalet e platformes, pikat e shitjeve ne Shqiperi dhe Europe, suport i nivelit te pare per perdorimin e dekoderit apo rimbushjen e kartes Smart, etj. 

TRING EUROPË

Turnhallerstrasse 19

D-73054 Eislingen

+49(0)176   420 396 77

NA KONTAKTONI EDHE NË

WhatsApp dhe Viber

NA KONTAKTONI EDHE NË

WhatsApp dhe Viber

+49(0)7161 956 222 7

bottom of page