FAQJA E PARĖ     KANALET     ABONIMI     PĖR KLIENTIN      KONTAKTI               
© 2012 Tring Dixhital Europė, Dizajnoi B. Gajtani
Paguani online shpejt dhe sigurtė me
ANTENA SATELITORE
Montimi dhe fiksimi i antenes satelitore duhet rregulluar nga klienti.
Tring Europe ka Partneret te cilet ne menyre profesionale e kryejn kete sherbim me pagese.


   
Faqja e parė > Montimi i antenes satelitore > Montimi i antenes satelitore