© 2012 Tring Dixhital Europë, Dizajnoi B. Gajtani


  
Faqja e parë > Abonimi > Abonimi
Paguani online shpejt dhe sigurtë me
ABONIMI
39,- €
69,- €
FAQJA E PARË     KANALET     ABONIMI     PËR KLIENTIN      KONTAKTI               
ABONIME TE KOMBINUARA
+
+
Abonimi 3 mujor + Karta smart + ModuI Conax 129 €
+
+
+
+
+
+
Abonimi 6 mujor + Karta smart + ModuI Conax 159 €
+
+
+
+
Abonimi 12 mujor + Karta smart + ModuI Conax 219 €
+
+
+
+
Abonimi 3 mujor + Karta smart + Dekoder Tring HDS2P 169 €
Abonimi 6 mujor + Karta smart + Dekoder Tring HDS2P 199 €
PAISJET ELEKTRONIKE
Kartela Smart 17,-€
Modul Conax Pairing 69 €
Dekoder Tring HDS2P 86
Per paisje tjera kliko ketu
Dekoder Tring HDS2P
RI-ABONIMET
Dergesa Postare 2,5-€
Dergesa Postare 6,90-€
Dergesa Postare 6,90-€
Dergesa Postare 6,90-€
Dergesa Postare 6,90-€
Dergesa Postare 6,90-€
Dergesa Postare 6,90-€
Dergesa Postare 6,90-€
Dergesa Postare 6,90-€
Per Abonime dhe Pagesa Online, Stafi yne ju sugjeron qe te perdorni Mozilla Firefox
Nese nuk e keni te instaluar merr ketu
VEMENDJE -
+
Abonimi 3 mujor + Karta smart 66 €
+
Abonimi 6 mujor + Karta smart 109 €
+
Abonimi 12 mujor + Karta smart 149 €
Dergesa Postare 2,50-€
Dergesa Postare 2,50-€
Dergesa Postare 2,50-€
Abonimi 12 mujor + Karta smart + Dekoder Tring HDS2P 239
125,- €
OFERTA
Dergesa Postare 6,90-€
Abonim 3 muaj  Karta smart  Dekoderi Tring HD 99 €
Karta Smart pa abonim
149 €
____
____
49 €
149 €
169 €
____
89 €
____
Karta smart falas
Karta smart falas
Karta smart falas
115 €
____
149,- €
____
89,- €
____
Abonim 2x12 mujor + 2x Karta smart + 2x Dekoder Tring HDS2P + 2x HDMI Kabel 459 €
Dergesa Postare 6,90-€
Ofertë e limituar
____
49 ,- €